Předseda senátu v Příbrami

Dnes( 22.  9. 2020 pan senátor Jiří Burian s předsedou senátu Milošem Vystrčilem předali příbramské nemocnici dva monitory (v hodnotě 68.tisíc Kč) pro sledování důležitých funkcí pacienta. Monitory budou pravděpodobně využity v právě budovaném covit-oddělení. Následovalo pozvání na přátelský, pracovní oběd i s dalšími příbramskými patrioty ODS. Děkujeme za pozvání pane Buriane!!!

Jiří Burián říká: Počátkem dubna jsem inicioval v senátním klubu ODS sbírku na nákup ochranných prostředků pro některé menší domovy seniorů. Vývojem událostí nakonec došlo k rozhodnutí klubu použít vybrané prostředky na nákup zdravotnických pomůcek nebo přístrojů. V úterý 22. září navštívil Sedlčany a Příbram předseda Senátu PČR Miloš Vystrčil a spolu jsme předali v sedlčanské nemocnici přístroj pro oddělení intenzivní péče v hodnotě 110 tis. Kč a Oblastní nemocnici Příbram pak 2 monitory pro nové covid - oddělení v hodnotě 68 tis. Kč.